Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzenden/ retour beleid

Bestellen

Het bestellen via de webshop van Sisu Clinic is heel eenvoudig. Of je nu al bij ons geregistreerd bent of niet, je kunt zo aan de slag. Na het afronden van je bestelling krijg je meteen een bevestigingsmail met een handig overzicht van al je gekozen producten. Zodra je bestelling is verwerkt, krijg je van ons een e-mail ter bevestiging. Je kunt je pakket gemakkelijk volgen met de track & trace code.

Betalen

Sisu Clinic heeft een samenwerking met Mollie, een van de grootste en meest veilig betaalproviders in Nederland. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Apple Pay, overboeking en KLARNA. Met iDEAL kun je eenvoudig en veilig online betalen via je eigen bank. Het proces verloopt snel en veilig, en je hebt direct inzicht in je betaling. KLARNA geeft je de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je betaalt, tot maximaal 30 dagen na je aankoop. Maak je geen zorgen als je aankoop niet naar wens is; je krijgt je geld terug. Apple Pay biedt een razendsnelle en veilige manier om je aankopen af te rekenen. Voeg eenvoudig je betaalkaarten toe aan je Wallet en betaal met gemak via je iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch.

Bij Sisu Clinic kun je veilig en vertrouwd betalen op de manier die jij verkiest. Geen gedoe, gewoon genieten van je favoriete producten!

Verzenden en levertijd

Bestellingen geplaatst vóór 15.00 uur op doordeweekse dagen worden dezelfde dag verzonden. Als je jouw bestelling liever persoonlijk ophaalt bij Sisu Clinic, kun je jouw bestelling doorgeven via e-mail of whatsapp. Je kunt eventueel je producten op je verlanglijst zetten en deze met ons delen via de mail. Dit doe je door in de verlanglijst op het envelopje te klikken en je mail te sturen naar Info@sisuclinic.nl

Retour

Wij willen dat jij blij bent met jouw aankopen! Mocht je niet tevreden zijn met een ontvangen product, kan je het natuurlijk retourneren. Je hebt 14 dagen na ontvangst van je bestelling de mogelijkheid om een retour aan te melden. Na het annuleren heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren. Het retourneren kan op locatie van Sisu Clinic, of via verzending met track & trace. Het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, wordt dan gecrediteerd. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor jouw eigen rekening zijn. Voor het retourneren vragen wij jou ook om de originele verpakking te bewaren. Zorg ook dat de seal-sticker nog intact is.

Om jou te helpen, hebben wij het retourproces zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Je kunt de retour aanmelden via de onderstaande knop en de aangegeven stappen volgen. Tijdens dit proces wordt gevraagd om een postcode en trackingnummer. Voor een vlotte verwerking verzoeken we je de pakbon bij de retourzending mee te sturen.

Retourkosten

De retourkosten, tot een maximum van €7,25, zijn voor jouw rekening. Dit bedrag wordt bij de terugbetaling verrekend, tenzij je het product zelf hebt verzonden. In dat geval ontvang je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor de retourzending van jouw huis naar Sisu Clinc zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van jouw vervoerder voor de exacte tarieven.

Retourvoorwaarden

  • Het product dient redelijkerwijs mogelijk verstuurd te kunnen worden, inclusief alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking.
  • Indien het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan noodzakelijk om het product te verkopen, behouden wij het recht om deze waardevermindering aan jou door te berekenen. Zorgvuldige behandeling van het product en adequaat verpakken bij retour zijn dus essentieel.
  • Na ontvangst van het product en verificatie dat het aan de voorwaarden voldoet, wordt het volledige bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Bij gedeeltelijke retournering van de bestelde producten wordt dit verrekend.

Schade aan het product

Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang ben je als consument zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering, die we zullen berekenen. Behandel het product met zorg en zorg voor een goede verpakking bij retourzending.

Retouradres:

Sisu Clinic Huidverbetering

Sophiastraat 40

4811 EM Breda

Voor eventuele vragen kun je een e-mail sturen naar: Info@sisuclinic.nl

Dank je wel voor je begrip en medewerking!