Veelgestelde Vragen bij Sisu Clinic Huidverbetering - Alles wat je moet weten voor een bezoek aan onze kliniek

Bij Sisu Clinic begrijpen we dat je vragen hebt over onze behandelingen, producten en diensten. Om je zo goed mogelijk te informeren, hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met veelgestelde vragen. Of je nu meer wilt weten over specifieke huidbehandelingen, de effectiviteit van onze producten, of wat je kunt verwachten tijdens je bezoek aan onze kliniek, je vindt hier de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten voor een gezonde, stralende huid! Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een berichtje of mail en dan helpen we jou graag verder!

Ik weet niet welke behandeling bij mij past. Wat kan ik het beste doen?

Ik zou je aanraden om een vrijblijvend consult in te plannen! Dit is een gratis afspraak van een halfuur waarin naar jouw huid wordt gekeken en jouw huidwensen worden besproken. Aan de hand hiervan ontvang je een behandelplan op maat. Hierbij kan je denken aan de geadviseerde behandelingen, het aantal behandelingen, de prijs en de passende huidverzorgingsproducten. Ook ontvang je meer informatie over vergoeding van de zorgverzekeraar en de nazorg van de behandelingen. Zo weet je precies wat je kan verwachten!

Is laser ontharen pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Wel kan het soms wat gevoelig zijn. Zeker wanneer je veel en dikke haren bij elkaar hebt, kan je wat warme prikjes voelen. Dit gevoel trekt erg snel weg. Na de behandeling kan de huid iets rood en een beetje warm zijn, maar niet pijnlijk.

Hoef ik na laser ontharen nooit meer te scheren?

100% haar vrij gaat niet. Soms zie je nog wat verdwaalde haartjes komen. Deze kan je weghalen met een scheermesje, of zo laten. Net wat jij fijn vindt. Daarbij raad ik ieder 1-2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling aan.

Door mijn vakantie heb ik donkere vlekken gekregen. Kan ik direct behandeld worden?

Dan heb je waarschijnlijk last van pigmentvlekken! Door het uitgebreide behandelaanbod kan je direct behandeld worden. Vaak start ik met een milde peeling om de huid op te frissen en start je thuis met passende huidverzorging. Dan na enkele weken kunnen we de behandeling voortzetten met Lumecca of een diepere peeling!

Kan ik in de zomer behandeld worden?

Dat kan zeker! De juiste nazorg is het allerbelangrijkste. Na iedere behandeling is het belangrijk om te beschermen tegen de zon met een zonbeschermingscreme factor 50. De nazorg wisselt per behandeling en zal je ontvangen tijdens je persoonlijk consult en na de behandeling.

Zie ik na 1 behandeling al resultaat bij mijn pigmentvlekken?

Met de Lumecca behandeling kan je al na 1 behandeling mooi resultaat zien! Direct na de behandeling kan je kleine spikkeltjes zien. Dit is het pigment dat wordt opgeruimd door je huid. Wanneer deze spikkeltjes van de huid af zijn gevallen, is de huid direct een stuk egaler! Niet bij iedereen is de Lumecca geschikt, dan wordt gekozen voor een peeling. Bij een peeling kan het een paar behandelingen duren voordat het resultaat zichtbaar wordt.

Is huidverzorging echt nodig na een huidbehandeling?

Ja! Passende huidverzorging zorgt voor een snel en veilig herstel. Daarnaast versterken passende producten het resultaat en zal je ook langer het resultaat blijven zien. Dus wil je alles uit je behandelingen halen? Dan zijn passende producten een must!

Moet ik ook zonbescherming smeren als de zon niet schijnt?

Iedere dag zonbescherming dragen is erg belangrijk. Niet iedere dag is het zonnig, maar iedere dag is wel straling aanwezig. Zelfs wanneer het bewolkt is, kan je verbranden. Wist je daarnaast ook dat de straling van onze laptops en telefoons, voor huidveroudering en pigmentaanmaak kan zorgen?

Kan ik de Morpheus8 behandeling alleen op mijn gezicht doen?

De Morpheus8 is een innovatieve laser behandeling die zowel in het gezicht als op het lichaam ingezet kan worden. Denk hierbij aan de behandeling van de hals en het decolleté, maar ook de behandeling van striae op de buik of cellulitis op de benen.

Liefs

Sanne Ariëns – Huidtherapeut

Meer blogs