Over Ons

Over Sisu Clinic

Bij Sisu Clinic in Breda draait alles om jou en jouw huid. Mijn naam is Sanne Ariëns, en mijn persoonlijke reis met huidproblemen heeft me geleid naar het oprichten van deze kliniek. Jaren geleden kreeg ik te maken met hormonale acne die mijn leven flink beïnvloedde. Ondanks talloze behandelingen en producten, leek niets langdurig effect te hebben. Het was lastig om een behandelaar te vinden die echt de tijd nam om me goed te begeleiden en naar mijn zorgen te luisteren.

Neem contact op met Sisu Clinic Breda

Waarom Sisu Clinic?

De naam “Sisu” komt uit het Fins en betekent doorzettingsvermogen en volharding. Deze waarden zijn de kern van onze kliniek.

Bij Sisu Clinic streven we ernaar om kwaliteit en veiligheid voorop te stellen in alles wat we doen. We bieden een warme en ontspannen omgeving waarin je je volledig op je gemak voelt.

Onze kleinschalige aanpak betekent dat je bij ons geen nummer bent, maar een individu met unieke behoeften.

Wat wij bieden

Bij SISU Clinics combineren we innovatieve laserbehandelingen en medische peelings met een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan huidverzorgingsproducten, minerale make-up, en supplementen. 

Wij geloven in een benadering die verder gaat dan de oppervlakte van de huid. We bieden persoonlijk advies en behandelplannen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. Of je nu worstelt met acne, pigmentvlekken, rosacea, of rimpels, wij zorgen voor een persoonlijke behandeling waarbij we naar het gehele plaatje kijken.

Afspraak maken huidverbetering - Sisu Clinic Breda

Van persoonlijke ervaring naar professionele expertise

Mijn persoonlijke probleem inspireerde me om de studie huidtherapie te volgen in Den Haag. Daar ontdekte ik de intrigerende complexiteit van het menselijk lichaam en de impact van voeding en leefstijl op de huid. Na mijn afstuderen merkte ik dat er nog meer te leren viel, vooral op het gebied van leefstijl en voeding. Daarom volgde ik een aanvullende opleiding tot orthomoleculair adviseur. Deze opleiding hielp me te begrijpen dat een holistische benadering, die het lichaam als één geheel ziet, essentieel is voor effectieve huidtherapie.

Met deze gecombineerde kennis – van huidtherapie en orthomoleculaire geneeskunde –verbeterde mijn eigen huid drastisch. Het bleek dat voedselintoleranties een grote rol speelden in mijn huidproblemen. Door mijn dieet en leefstijl aan te passen, voelde ik me eindelijk beter in mijn vel. Deze ervaring en de opgedane kennis leidden tot de oprichting van Sisu Clinic.

Oplossingen huidveroudering - Intake - Sisu Clinic Breda

Een Luisterend Oor en Persoonlijke Aandacht

Bij Sisu Clinic staat persoonlijke aandacht centraal. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren en bieden advies dat niet alleen op jouw huidprobleem is afgestemd, maar ook rekening houdt met je leefstijl en gezondheid.

Samen werken we aan een stralende en gezonde huid, met aandacht voor elk detail.

Maak Vandaag Nog Een Afspraak

Klaar om je huidproblemen aan te pakken en je huid te verbeteren? Maak vandaag nog een afspraak bij Sisu Clinic voor een gratis en vrijblijvend consult. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonde en stralende huid.